betonnen trappen houthalen

betonnen trappen houthalen

Opzoek naar betonnen trappen houthalen ?

Voor uw betonnen trap in houthalen is er maar één adres: MVM Betonwerken houthalen is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen houthalen. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap houthalen?

Het grote voordeel van een betonnen trap houthalen is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap houthalen is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap houthalen is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap houthalen: afwerking

Een betonnen trap houthalen kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap houthalen: prefab of maatwerk

Een betonnen trap houthalen kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken houthalen

MVM Betonwerken in houthalen staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraadvoor uw betonnen trappen houthalen
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons steeds contacteren

Vraag een gratis offerte aan

Copyright © 2016 MVM Betonwerken