betonnen trappen kortessem

betonnen trappen kortessem

Opzoek naar betonnen trappen kortessem ?

Voor uw betonnen trap in kortessem is er maar één adres: MVM Betonwerken kortessem is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen kortessem. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap kortessem?

Het grote voordeel van een betonnen trap kortessem is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap kortessem is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap kortessem is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap kortessem: afwerking

Een betonnen trap kortessem kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap kortessem: prefab of maatwerk

Een betonnen trap kortessem kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken kortessem

MVM Betonwerken in kortessem staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraadvoor uw betonnen trappen kortessem
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons steeds contacteren

Vraag een gratis offerte aan

Copyright © 2016 MVM Betonwerken