betonnen trappen lommel

betonnen trappen lommel

Opzoek naar betonnen trappen lommel ?

Voor uw betonnen trap in lommel is er maar één adres: MVM Betonwerken lommel is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen lommel. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap lommel?

Het grote voordeel van een betonnen trap lommel is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap lommel is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap lommel is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap lommel: afwerking

Een betonnen trap lommel kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap lommel: prefab of maatwerk

Een betonnen trap lommel kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken lommel

MVM Betonwerken in lommel staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraadvoor uw betonnen trappen lommel
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons steeds contacteren

Vraag een gratis offerte aan

Copyright © 2016 MVM Betonwerken