betonnen trappen meeuwen

betonnen trappen meeuwen

Opzoek naar betonnen trappen meeuwen ?

Voor uw betonnen trap in meeuwen is er maar één adres: MVM Betonwerken meeuwen is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen meeuwen. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap meeuwen?

Het grote voordeel van een betonnen trap meeuwen is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap meeuwen is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap meeuwen is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap meeuwen: afwerking

Een betonnen trap meeuwen kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap meeuwen: prefab of maatwerk

Een betonnen trap meeuwen kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken meeuwen

MVM Betonwerken in meeuwen staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraadvoor uw betonnen trappen meeuwen
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons steeds contacteren

Vraag een gratis offerte aan

Copyright © 2016 MVM Betonwerken