betonnen trappen overpelt

betonnen trappen overpelt

Opzoek naar betonnen trappen overpelt ?

Voor uw betonnen trap in overpelt is er maar één adres: MVM Betonwerken overpelt is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen overpelt. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap overpelt?

Het grote voordeel van een betonnen trap overpelt is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap overpelt is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap overpelt is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap overpelt: afwerking

Een betonnen trap overpelt kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap overpelt: prefab of maatwerk

Een betonnen trap overpelt kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken overpelt

MVM Betonwerken in overpelt staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraadvoor uw betonnen trappen overpelt
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons steeds contacteren

Vraag een gratis offerte aan

Copyright © 2016 MVM Betonwerken